Esplendit paper del nostre equip de hoquei al Campionat Nacional

Jueves, 04 de Julio de 2013 09:58
Imprimir PDF

Gran 3ª posició de l’equip d’hoquei en cadira de rodes elèctrica al Campionat d’Espanya. 

 

 El darrer títol d’aqueta disciplina es disputava a la localitat madrilenya d’Alcobendas. Varen ser els 5 millors equips nacionals els que es van disputar l’honor de ser el millor equip espanyol d’hoquei en cadira de rodes elèctrica. Només podia guanyar un equip, i va ser el Club Patín Alcobendas el que es va endur el gat a l’aigua, fent valer l’experiència dels anys que porten jugant junts els components de l’equip.  

 

El torneig va ser vibrant, doncs era d’esperar donat que els cinc equips tenen una tècnica i un nivell no vist fins al moment. El Club Patín Alcobendas va agafar el relleu de Campió d’Espanya de l’equip Levante-Masclets, provinent de la Comunitat Valenciana, el qual va acabar fent-se amb la segona posició.

 

Amb un joc vistós, pinzellades de gran qualitat i fent rodar les cadires com mai ho havien fet fins ara, el Club San Rafael va dur a terme un esplèndid campionat nacional, cosa que els va permetre alçar-se amb la tercera posició i com a conseqüència portar el trofeu i les medalles d’argent cap a la vitrina del nostre club.

 

La quarta posició va ser per al A.D.B. de Barberà del Vallès, i finalment en cinqué lloc va acabar el Club Patín Aluche de Madrid.

 

El mes important de la competició per als nostres jugadors, deixant de banda la merescudíssima tercera posició, va ser l’experiència que atorga a un equip com el nostre poder enfrontar-se a equips amb una qualitat superior, cosa que va obligar als jugador a emplenar-se a fons i posar la cinquena marxa. Es per això que volem felicitar tant el cos tècnic com els nostres jugadors per l’esforç enorme que van haver d’exercir, igual que van fer ells amb l’equip campió, detall de respecte i avinentesa amb els campions.

 

Des de el Club Discapacitats San Rafael, volem donar les gràcies a tots els organitzadors y persones que han fet possible aquest esdeveniment en particular i que el hoquei en cadira de rodes elèctrica es doni a conèixer mica en mica.

 

Última actualización el Viernes, 05 de Julio de 2013 09:02

Facebook

Hazte facebook fan

Twitter