Juguem plegats!

Domingo, 25 de Noviembre de 2012 10:17
Imprimir PDF

Juguem Plegats: esto es inclusión! 

La célebre frase no la va dir en Groucho Marx ni tampoc en Woody Allen, però defineix molt bé el que va ser aquesta jornada d'intercanvi entre el Club de Patí de Sitges i el Club Esportiu Discapacitats San Rafael, que han col·laborat per apropar el hoquei en cadira de rodes elèctrica a petits i grans que participen en aquest esport.
Entre d'altres activitats, s'ha jugat un partit mixt entre jugadors del primer equip del Club Patí Sitges i els jugadors del Club San Rafael que ha estat tota una demostració d'inclusió (veure el vídeo aquí) Els joves jugadors del Sitges, sense cap experiència prèvia amb la discapacitat, han estat a l'alçada amb un comportament exemplar, amb una naturalitat digna d'exemple del que és la normalització en l'esport. No és el cas de la capitana de les Cheerleaders, qui coneix perfectament el món de la discapacitat, i que amb tota desimboltura va tenir el gran encert, després de la ultima actuació, de treure a tothom a la pista per ballar (veure el vídeo aquí) En resum una jornada lúdica i didàctica per públic i participants.

 

 Notícias relacionadas: http://elmundoaccesible.blogspot.com.es/2012/12/deporte-para-todos-en-sitges_1.html 
 
El nostre agraïment a: Club Patí Sitges, Ajuntament de Sitges, Sitges Outdoor, Cheerleaders del San Rafael, Sr. Xavier Amador, Sr. Carles Vilalta, Sr. Bertrand De Five 

Última actualización el Sábado, 20 de Abril de 2013 19:21

Facebook

Hazte facebook fan

Twitter