II Open Internacional Lleida de Tennis (per Jordi i Sisco)

Sábado, 28 de Julio de 2012 19:01
Imprimir PDF

Llegeix els relats del Jordi i del Sisco en la seva participació a l'Open de Lleida de tennis en cadira de rodes.

 

JORDI

El cap de setmana passat vaig anar a jugar el II Open internacional de Lleida del 19 al 22 de juliol. La competició va constar d'un quadre de 16 amb 13 jugadors que es va iniciar el dijous al matí amb els jugadors que no teníem BYE. La jornada va començar sota una intensa calor governada per un sol molt fort que ens va acompanyar durant els 4 dies que va durar la competició.

El contrincant del meu primer partit va ser el també barceloní Francesc Prat el qual em va escombrar de la pista per un clar 6-2, 6-2. A partir d'aquí, els meus esforços es van centrar en intentar aconseguir algun èxit tant en els dobles com en la competició individual del grup de consolació. Malaruadament, no vaig aconseguir cap dels dos propòsits, ja que l'endemà al matí, continuant amb la calor com a principal enemiga i la lenta superfície de terra batuda com a entrebanc afegit, el també català José Coronado em va eliminar de la competició individual. Aleshores només quedava jugar el partit d'individuals a la tarda amb la parella de dobles Fancesc Prat. Els contrincants van ser els finalment semifinalistes aragonesos Carlos Pina i Miguel Tena que amb el seu joc col·locat no ens van deixar cap opció per aconseguir la victòria.

Els altres dos dies de la competició van centrar-se en mirar la resta de les competicions que quedaven i entrenar amb en Francesc Prat, sempre que hi havia alguna pista lliure, per intentar resoldre aquells errors o problemes que ambdós vam anar analitzant, tant a la pista com a fora la pista amb una bona conversa tècnica.

Jordi Vilaseca

 


SISCO

Al sorteig del campionat em van emparellar amb el meu company de dobles i jugador també de San Rafael, Jordi Vilaseca. Amb un resultat de 6-2, 6-2 em vaig imposar en un partit llarg i travat, tot i el resultat una mica abultat, problemes en el servei i molts errors no forçats van fer que el partit s'allargués durant dues hores i mitja.

Al segon dia, el divendres, jugava a individuals contra Ruben Perez (Madrid) que em va guanyar per un 6-1, 6-0 (1/4 de final). Com al dia anterior tot i el resultat molt escandalós, el partit es va allargar força estona, 2 hores. Els punts molt igualats amb molts 40/40 tot i que el Rubén va resoldre millor els punts decisius i es va endur el partit. Millor servei que al primer dia però errades en els punts decisius contra un jugador que destaca per la seva tenacitat als partits.

Tot i que els resultats esportius no han estat els que desitjava, ja que com ha objectiu en aquest torneig, un future, era passar dues rondes, el resultat quantitatiu és força satisfactori, ja que s'han aconseguit 20 punts ITF, que sumats als aconseguits al Open Santi Silvas, 2 punts, i la convalidació al ranquing nacional que multiplica per tres els punts ITF, em fa sumar 66 punts al ranquing nacional que em situen en la 15a posició. (adjunto ranquing nacional)

A dobles vam jugar contra els aragonesos, Carlos Pina i Miguel Tena, i de forma similar que en el partit d'individuals contra el Ruben Pérez, el resultat de 6-0, 6-2, molt abultat, no mostra la realitat del joc, que tot i que van ser superiors, es van arribar a molts punts de 40/40 on els aragonesos van ser molt més efectius que nosaltres.

Tot i que els resultats no mostren la realitat dels partits, que en els tres casos es van allargar més 1 hora i mitja, si que segurament els tres resultats són justos, per el que a properes vegades caldrá millorar la concentració i la fiabilitat en els punts decisius, que han estat el veritable taló d'aquíles durant aquest torneig.

 

Última actualización el Viernes, 10 de Agosto de 2012 11:30

Facebook

Hazte facebook fan

Twitter